search
De zilvervloot vaart nog altijd binnen voor hoofdrolspelers 'The Big Bang Theory'
Series / Featured

De zilvervloot vaart nog altijd binnen voor hoofdrolspelers 'The Big Bang Theory'

Castleden verdienen nog altijd flink aan serie die al paar jaar geleden is gestopt.

De serie The Big Bang Theory werd voor het laatst uitgezonden in 2019. De serie heeft de hoofdrolspelers destijds natuurlijk een fortuin opgeleverd. Bijzonder is dat zij jaren na dato nog altijd flink aan de serie verdienen.

Jim Parsons werd in 2017 al uitgeroepen tot de best verdienende mannelijke tv-acteur en Kaley Cuoco vertelde ooit aan Variety hoe het was om zoveel geld te verdienen: "We keken elkaar na de salarisonderhandeling destijds aan en we hadden zoiets van: Wat is er in vredesnaam net gebeurd?".

Zegen voor Cuoco


Cuoco gaf aan dat het een zegen was die haar in staat stelde voor veel dingen in haar leven en haar gezin te zorgen en dat ze daar voor altijd dankbaar voor is.

Ook vandaag de dag wordt er nog flink verdiend aan de serie. Vooral de main characters: Kaley Cuoco, Johnny Galecki en Jim Parsons pakken nog altijd flinke kluiten mee. Cuoco, Galecki en Parsons bezitten naar verluidt 1% van de totale inkomsten van de serie die natuurlijk nog over de hele wereld wordt herhaald.

miljard!


Uit een berekening is gebleken dat de serie ongeveer nog $ 1 miljard per jaar oplevert. Per acteur dus nog steeds een achteraf bate van circa $ 10 miljoen per jaar!

Bekijk op instagram


Kijk The Big Bang Theory terug op HBO MaxInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen