search
'Ahsoka' net zo goed bekeken als populaire 'Star Wars'-serie
Series / Nieuws

'Ahsoka' net zo goed bekeken als populaire 'Star Wars'-serie

Ahoska scoort goed, maar wordt de Star Wars-serie ook goed bekeken?

Het is bijna een week geleden sinds het debuut van Ahsoka op Disney Plus. Dit is hoe goed de serie tot nu toe wordt bekeken.

In de smaak valt Ahsoka tot nu toe in ieder geval wel. Fans hadden hoge verwachtingen voor de Star Wars-serie, aangezien Ahsoka Tano een ijzersterk live-actie debuut maakte in The Mandalorian dat een passend vervolg verdient.

Kijkcijfers Ahsoka


En een passend vervolg lijkt er nu te zijn. Hoewel er nog maar twee afleveringen van Ahsoka op Disney Plus te vinden zijn, valt de serie nu al in de smaak.

Ook de kijkcijfers vallen niet tegen. Helaas hebben we alleen toegang tot Amerikaanse cijfers, maar die kunnen we wel met andere Star Wars-series vergelijken.

Zo werd Ahsoka in de eerste zes dagen in 1,2 miljoen huishoudens bekeken. Dit is vergelijkbaar met de kijkcijfers van Andor vorig jaar en slechts iets lager dan seizoen 3 van The Mandalorian, wat uiteraard al een gevestigde serie is.Ahsoka seizoen 1


Het eerste seizoen van Ahsoka bestaat uit acht afleveringen. Deze afleveringen zijn gemiddeld iets langer dan die van The Mandalorian, waar meerdere korte afleveringen tussen zaten.

Rosario Dawson maakte in The Mandalorian haar live-actie debuut als Ahsoka Tano, en voor haar eigen serie heeft het iconische Star Wars: The Clone Wars meerdere animatiehelden meegenomen.

Sasbine Wren, Hera Syndulla en Ezra Bridger zijn slechts een paar van de personages die in Ahsoka hun live-actie debuut mogen maken.

Nieuwe Ahsoka-afleveringen verschijnen iedere woensdag op Disney Plus.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen