search
Succesvolle start voor 'Ahsoka': Disney's nieuwste toevoeging aan 'Star Wars'
Series / Nieuws

Succesvolle start voor 'Ahsoka': Disney's nieuwste toevoeging aan 'Star Wars'

Het nieuwste verhaal in de wereld van Star Wars wordt tot zover hartstikke goed ontvangen.

De serie is nog maar nét uit, maar in die korte tijd zijn er al genoeg positieve geluiden waar te nemen over Disney's nieuwste serie Ahsoka. Op Rotten Tomatoes scoort de serie een prima 81%.

De serie over de voormalig Jedi-ridder Ahsoka Tano heeft de score behaald op basis van 43 recensies van critici. Het is nu alleen nog de vraag welke score de serie van het publiek krijgt. Star Wars-fans zijn namelijk niet snel tevreden.

Afkijken van The Mandalorian


Het is moeilijk om een verhaal toe te voegen in de wereld van Star Wars zonder dat deze al te veel leunt op nostalgie die gepaard gaat met eerdere delen. The Mandalorian bleek als origineel verhaal hierin succesvol.

Het was namelijk een verhaal dat op zichzelf stond. Disney probeert dit met Ahsoka ook te doen in de hoop de serie naar dezelfde succesvolle hoogte te brengen. Voorlopig lijkt het er op dat de streamingdienst hierin slaagt.

Jedi-ridder op onderzoek


In Ahsoka kruipt actrice Rosario Dawson in de huid van de voormalig Jedi-ridder Ahsoka Tano. Samen met Hera Syndulla (Mary Elizabeth Winstead) en Sabine Wren (Natasha Liu) gaat ze op jacht naar Admiral Thrawn (Mads Mikkelsen) en onderzoekt een bedreiging voor het sterrenstelsel.Kijk vanaf nu Disney's Ahsoka op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen