search
Feesten op Curaçao in trailer NPO-serie 'Stagiairs'
Series / Trailer

Feesten op Curaçao in trailer NPO-serie 'Stagiairs'

Vijf jongeren gaan het avontuur aan en vertrekken voor hun stage naar Curaçao.

Een stage is de eerste stap naar je loopbaan, of naar een flinke kater volgens de NPO-serie Stagiairs. In het programma worden vijf jongvolwassenen gevolgd, die vertrekken naar Curaçao om daar een stage van vijf maanden te voltooien.

Maar op sommige vlakken lijkt de serie meer op Zon, zuipen, ziekenhuis dan op een educatieve serie over het ontdekken van je eigen carrièrepad. Naast hun werk is er namelijk voldoende plek voor vrienden, plezier en natuurlijk een beetje drama.

Inhoud


Ieder jaar vertrekken er honderden jongeren vanuit Nederland richting Curaçao om stage te lopen. In de serie worden vijf van deze stagiairs gevolgd tijdens hun wilde avontuur.

Hun dagelijks leven komt langs, waarin de vijf hoofdpersonen Wiktoria, Demi, Chaima, Ralph en Bart om moeten leren gaan met hun nieuwe omgeving en alle problemen die gepaard gaan met het stagelopen.

Stagiairs


In de serie volgt elke jongere een andere stage. Wiktoria (24) blijkt niet zo goed te passen bij haar eerste stagebedrijf en besluit een nieuwe te zoeken.



Demi (19) loopt stage bij de marine, Chaima (20) moet voor het eerst het Suikerfeest vieren zonder haar familie en leert Bart (19) op het eiland de LHBTI+-gemeenschap kennen.

Extra


Naast de vijf jongeren in het programma wordt nog een zesde stagiair gevolgd voor een webserie, Romie. Haar avontuur is vanaf 14 september te zien op het YouTube-kanaal van NPO3.

Vanaf donderdag 14 september is Stagiairs te zien op NPO3 en NPO Start.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen