search
SerieTotaal tipt: dit zijn de beste SkyShowTime-series van dit moment

SerieTotaal tipt: dit zijn de beste SkyShowTime-series van dit moment

Volgens de recensenten van SerieTotaal mag je deze series op SkyShowTime niet missen.

Mitchell van Vuren
Van scifi-spektakel tot relatieproblematiek, SkyShowTime heeft allerlei soorten series klaarstaan voor hun brede publiek. De recensenten van SerieTotaal maken voor jou een selectie van de beste nieuwe series van de laatste maanden.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op SkyShowTime van de afgelopen tijd.

Star Trek: Strange New Worlds seizoen 2 | 10 afleveringen
★★★☆☆

Synopsis: Kapitein Christopher Pike en de bemanning van het sterrenschip Enterprise verkennen nieuwe werelden in het universum tijdens het decennium voor Star Trek: The Original Series.

Recensie: "'Strange New Worlds' houdt in ieder geval de stijl van het eerste seizoen aan, door het de Star Trek-serie te laten zijn die het meest lijkt op de originele uit de jaren zestig, inclusief afleveringen die zichzelf allerminst serieus nemen."

Lees de rest van de recensie.

Grease: Rise of the Pink Ladies | 10 afleveringen

★★★★☆

Synopsis: Vier jaar voor de gebeurtenissen in Grease zijn vier scholieren het zat zijn om buitenbeentjes te zijn. Ze slaan de handen ineen om morele paniek te zaaien die Rydell High voor altijd zal veranderen en worden de oprichters van de eerste vrouwelijke 'high school gang', bekend als de 'Pink Ladies'.

Recensie: "'Grease: Rise of the Pink Ladies' is een ode aan de buitenbeentjes die door vriendschap, loyaliteit en een open vizier veel meer bereiken dan alleen. Een heerlijke manier om tien uur lang in een fantasiewereld vol zang en dans te verdwijnen. Grease was and still is the word."

Lees de rest van de recensie.

Warszawianka | 11 afleveringen

★★★☆☆

Synopsis: Een veertigjarige playboy vecht als een lokale legende tegen de tijd en probeert de zin van zijn eigen bestaan in de moderne wereld te begrijpen.

Recensie: "De Poolse schrijver Czuly slijt zijn dagen met alcohol en feestjes. De verantwoordelijkheden in zijn leven probeert hij zo goed mogelijk te vermijden, maar het zijn toch vooral de mensen om hem heen die de dupe worden van zijn ingewikkelde karakter."

Lees de rest van de recensie.

Aanbevolen artikelen