search
Scripts beste serie op Netflix ooit werden uit auto gestolen en gepubliceerd; showrunner paste doodleuk het script aan
Series / Nieuws

Scripts beste serie op Netflix ooit werden uit auto gestolen en gepubliceerd; showrunner paste doodleuk het script aan

Bryan Cranston, de hoofdrolspeler van 'Breaking Bad', werd slachtoffer van roof van het script uit zijn auto.

Bryan Cranston speelde Walter White in de absolute topserie Breaking Bad. Hij heeft echter ook één slechte herinnering aan de serie; de op social media rondgaande beschuldiging dat hij het script expres zou hebben gelekt.

De serie was zo populair dat iedereen zeer benieuwd was naar het einde en er veel geruchten de ronde deden over hoe de serie zou aflopen. De hype om de afloop te weten was zo groot dat op een gegeven moment zelfs scripts van Breaking Bad werden gestolen uit de auto van Bryan Cranston en er vervolgens delen daarvan gepubliceerd werden op internet.

Quote


“Iemand heeft ingebroken in mijn auto, en daarin zat mijn koffertje met de scripts voor de laatste twee afleveringen van Breaking Bad. Er gingen geruchten en toen veranderde Vince Gilligan het script alsnog omdat hij niet wilde dat het einde voortijdig zou lekken”, vertelde Cranston in The Late Late show met James Corden.

Destijds werd in de geruchtenmachine in eerste instantie gedacht dat Cranston de scripts zelfs expres zou hebben gelekt. Hij vond dit een vreselijke beschuldiging en deed daarom het volledige verhaal uit de doeken over deze inbraak.

Kijk Breaking Bad terug op Netflix.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen