search
Nieuwste Netflix Original: 'One Piece' - nu te zien!
Series / Nieuws

Nieuwste Netflix Original: 'One Piece' - nu te zien!

De Manga-adaptatie zal ongetwijfeld veel fans van het origineel naar Netflix trekken.

Vanaf morgen is de spannende nieuwe serie One Piece te streamen op Netflix. In aanloop naar de première heeft de streamingdienst een gloednieuwe en veelbelovende trailer online gezet.

In de wereld van Manga, dit zijn comics of grafische boeken uit Japan, is One Piece bepaald geen onbekende. Het is een van de meest populaire en best verkopende franchises in Japan en onder liefhebbers van Manga over de hele wereld.

Piraten op een geweldige reis


Netflix besloot van One Piece een serie te maken met echte acteurs in een 'echte' wereld. Fans zijn erg benieuwd hoe de wereld van maker Eiichiro Oda tot leven komt in de real-life versie van het verhaal over de piraten met de hoeden van stro.

One Piece gaat over de jonge piraat Monkey D. Luffy, gespeeld door acteur Iñaki Godoy, die met zijn ruige bemanning op een episch avontuur gaat in de hoop een grote schat te vinden. Tijdens hun tocht trotseren ze de zee, land en plaatsen daar voorbij.

Originele maker ook betrokken


De serie is voor Netflix ontwikkeld door Matt Owens en Steven Maeda. Naast Godoy zijn er ook rollen voor Emily Rudd, Taz Skylar en Morgana Davies. Goed nieuws voor de fans: oorspronkelijk maker Oda is ook betrokken als uitvoerend producent.



Kijk vanaf morgen het nieuwe avontuur van One Piece op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen