search
Nieuwe 'Daryl Dixon' spin-off zorgt voor opwinding bij 'The Walking Dead'-ster
Series / Nieuws

Nieuwe 'Daryl Dixon' spin-off zorgt voor opwinding bij 'The Walking Dead'-ster

De voormalige collega van Daryl neemt niet bepaald een blad voor de mond.

De wereld van The Walking Dead blijft maar uitbreiden, met ditmaal de toevoeging van de nieuwe spin-off Daryl Dixon. Een van de voormalige collega's van de hoofdrolspeler kijkt er alvast naar uit.

Het verhaal van The Walking Dead begon allemaal als een literair stripboek, totdat het verhaal opgepikt werd door televisienetwerk AMC en in 2010 als tv-serie verscheen. Sindsdien is het een non-stop succes geweest.

Een nieuwe fase


Inmiddels is na 11 seizoenen een einde gekomen aan The Walking Dead. In 2022 was de grote finale, maar dit betekende niet het einde. In 2015 was er al de spin-off Fear the Walking Dead en afgelopen juni kwam er het nieuwe Dead City.

Het is duidelijk dat het universum een nieuwe fase ingaat. Zeker met de komst van de nieuwe spin-off Daryl Dixon. De serie draait om het populaire personage, gespeeld door Norman Reedus, als hij plots in Frankrijk terechtkomt.

Steun van collega


In The Walking Dead speelde acteur Jeffrey Dean Morgan de rol van de brute Negan. Hij laat op X zien dat hij bepaald niet kan wachten op de nieuwe serie met zijn voormalig collega Reedus in de hoofdrol. Zie hieronder het bericht.Op 10 september gaat Daryl Dixon in première. Het is nog niet precies bekend waar de serie in Nederland te zien zal zijn. Kijk in de tussentijd alle afleveringen van The Walking Dead op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen