'Only Murders In The Building' Moordmysterie: Wie is de mysterieuze dader?

Is Dickie, de manager en broer van Ben, ook zijn moordenaar?

Daan Kusen, 01-09-2023 11:36

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het langverwachte derde seizoen van "Only Murders in the Building" is eindelijk hier! Fans kunnen opnieuw genieten van de spannende avonturen van Charles, Mabel en Oliver terwijl ze proberen de identiteit van een moordenaar te achterhalen.
We zijn halverwege het derde seizoen en er zijn al veel personages langsgekomen. Allemaal hebben ze motieven, maar wie kan het gedaan hebben? Wie kan de moord op Ben Gilroy (Paul Rudd) op zijn of haar geweten hebben?

11. Dickie

Dickie (Jeremy Shamos), de broer en manager van Ben, was altijd aan de zijde van de ster te vinden.

Ben staat bekend als een diva, en Dickie heeft waarschijnlijk veel moeten verdragen van zijn veeleisende broer.

Ondanks dat Dickie duidelijk van Ben houdt, kunnen we hem niet uitsluiten als verdachte.

Het kan voor iemand in zijn positie moeilijk zijn om met zo'n dominante persoonlijkheid om te gaan.10: Producent Cliff

Cliff, de producent van Death Rattle maakt zich terecht zorgen over de impact van Ben's dood op de show.

Hij lijkt echter ook gefrustreerd te zijn dat Ben zijn naam niet kon onthouden. Ondanks zijn zorgen over de show lijkt het erop dat Ben niet veel respect had voor Cliff als persoon, wat spanningen zou kunnen veroorzaken.

Maar zou Cliff echt de moordenaar zijn? Waarschijnlijk niet, gezien zijn liefde voor het materiaal van Death Rattle.9: Stage Manager KT


KT, de stage manager bij het Goosebury Theater, heeft ook te maken gehad met Ben's kritiek, vooral toen ze zijn mango's at, die deel uitmaakten van zijn strikte dieet.

Maar tot nu toe lijkt ze geen duidelijk motief te hebben voor de moord. Ze gebruikte zelfs Ben's zakdoek om haar tranen te deppen tijdens het openingsfeest.

Ze accepteerde ook Ben's excuses gemakkelijker dan sommige andere cast- en crewleden. Maar kunnen we haar volledig uitsluiten als verdachte?

8: Jonathan

Jonathan (Jason Veasey), een Broadway-acteur en Ben's understudy in Death Rattle lijkt op het eerste gezicht geen verdachte te zijn.

Maar in deze mysterieuze serie kan zelfs de meest onschuldige persoon geheimen verbergen.

Zijn ontmoeting met Ben's persoonlijke arts, Dr. C, werpt vragen op over wat hij mogelijk weet over Ben's eerste dood.7: Bobo

Er is nog weinig bekend over Bobo (Don Darryl Rivera
), wat hem misschien wel de grootste wild card maakt in dit seizoen van Only Murders in the Building.

Hij lijkt Ben te bewonderen en was verdrietig tijdens zijn begrafenis. Maar zou Bobo een duistere kant kunnen hebben?

Ben gaf aan dat hij Bobo vaak "nee" moest zeggen, wat frustrerend kon zijn.

Dit zou Bobo tot wraak kunnen hebben gedreven. Aan de andere kant kan hij gewoon een oprechte bewonderaar zijn.6: Ty

Ty (Gerald Ceasar) was een van Ben's medespelers in Death Rattle en kreeg de woede van Ben over zich heen toen hij vroeg om zijn trainer te gebruiken.

Hoewel Ty deze opmerkingen ogenschijnlijk negeerde, kunnen ze dieper snijden dan tot nu toe is getoond.

Gregg suggereerde dat Ty een bedrieger was die wachtte op zijn kans in de schijnwerpers. Maar kunnen we Gregg's oordeel vertrouwen?5: Kimber

Kimber (Ashley Park) leek aanvankelijk het romantische belang van Ben te zijn, maar nieuwe informatie onthulde dat ze eigenlijk een zakelijke relatie hadden.

Ben zou haar huidverzorgingsproducten ondersteunen, maar trok zijn steun later in. Betekent dit dat ze de moordenaar zou kunnen zijn?

Aangezien haar motief lijkt te zijn verdwenen, waarschijnlijk niet.4: Joy

Joy (Andrea Martin), de vriendin van Charles en make-upartiest bij de serie Brazzos, kwam in het vizier nadat ze beweerde Charles te hebben verdedigd tegen Ben Glenroy.

Later ontdekte Mabel een gemene boodschap op de spiegel in Ben's kleedkamer, geschreven met Joy's lippenstift.

Hoewel dit verdacht lijkt, beweert Joy dat ze niets op Ben's spiegel heeft geschreven. Haar relatie met Charles kan echter wel blijvende schade hebben opgelopen.3: Producent Donna

Donna (Linda Emond), de moeder van Cliff en mede-producent, lijkt een betere relatie met Ben te hebben gehad dan haar zoon.

Maar zou ze echt bereid zijn geweest om haar zoon te helpen bij het verdoezelen van een moord?

Ze zou haar eigen redenen kunnen hebben gehad om Ben te willen doden, vooral als ze de show wilde beëindigen om haar professionele reputatie te redden.

2: Tobert

Tobert (Jesse Williams), de documentairemaker die Ben inhuurt om een film te maken over zijn Broadway-debuut, heeft zijn eigen geheimen.

Zijn connectie met Dr. C, Ben's arts, roept vragen op over wat hij mogelijk weet. Hoewel zijn motief onduidelijk is, blijft Tobert verdacht.1: Loretta

Loretta, gespeeld door Meryl Streep, lijkt de meest gespannen relatie met Ben te hebben gehad.

Ben wilde haar aanvankelijk ontslaan, en ze hadden ruzie op de openingsavond waarin ze hem een "fucking pig" noemde, dezelfde boodschap die op Ben's spiegel was geschreven.

Maar zou Loretta echt de moordenaar zijn? Haar relatie met Ben lijkt gecompliceerd te zijn, maar haar motief is onduidelijk.


Met nog een half seizoen te gaan, zijn er ongetwijfeld meer wendingen en onthullingen in petto voor de fans van de show.

Nog vier afleveringen te gaan om te ontdekken wie de echte dader is en welke geheimen er nog meer verborgen zijn in het hart van het Arconia-gebouw.

Nieuwe afleveringen van Only Murders in the Building zijn elke week op Disney+ te bekijken.Lees meer over: only murders in the building, paul rudd, meryl streep, selena gomez, steve martin, martin short

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in