search
Ultiem succes van 'One Piece': Netflix-vloek verbroken met hoge Rotten Tomatoes-score
Series / Nieuws

Ultiem succes van 'One Piece': Netflix-vloek verbroken met hoge Rotten Tomatoes-score

One Piece walst over alle andere animeseries heen met een bijna perfecte score op Rotten Tomatoes.

Iedere film en serie wil een goede score op Rotten Tomatoes, aangezien veel kijkers en potentiële fans vaak eerst hier naar de score kijken. Helaas ligt er al jaren een Netflix-vloek op anime, maar deze lijkt nu verbroken.

Kijkers hebben de laatste tijd de kans gehad om hun mening te geven over One Piece en het resultaat is shockerend. De fantasyserie verbreekt namelijk een langlopende Netflix-vloek.

De serie


Netflix’ One Piece is gebaseerd op de manga van Eiichiro Oda en vertelt het verhaal van Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy) en zijn piratengroep tijdens zijn zoektocht naar een mysterieuze schat.

Critici hadden in hun recensies de serie al geprezen, maar het is de score van de kijkers die iedereen verbaast. De publieksscore is op het moment van schrijven namelijk 94%. Dit is extreem hoog, zeker in vergelijking met andere anime-series.

De anime-vloek


Andere animeseries, zoals Death Note kregen scores laag in de 20%. Het lijkt erop dat kijkers nu veel meer van anime zijn gaan houden en dat is hopelijk terug te zien in de scores van aankomende animeseries.

Bekijk hieronder de trailer en stream One Piece op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen