search
Nieuw seizoen van 'The Wheel of Time': verbluffende actie en grandioze avonturen op Prime Video
Series / Nieuws

Nieuw seizoen van 'The Wheel of Time': verbluffende actie en grandioze avonturen op Prime Video

De makers komen met behoorlijke beloftes voor fans van Prime Video's fantasyserie.

Het televisielandschap is de afgelopen jaren flink verrijkt met de nodige fantasyseries. Het epische The Wheel of Time hoort daar ook bij, en nu het tweede seizoen in aantocht is beloven de makers alvast veel goeds.

Makers Sanaa Hamri en Marigo Kehoe geven alvast een glimp van wat we het komende seizoen kunnen verwachten. Ze beloven in ieder geval dat de serie groter wordt, met gevechten van ongekende omvang.

Een nieuw, angstaanjagend kwaad


Het verhaal gaat door na de opkomst van Rand al'Thor, gespeeld door acteur Josha Stradowski, als de herboren draak die al eerder aangekondigd werd in de profetie. Maar er is meer op komst.

Tegelijkertijd wordt er een nieuw angstaanjagend kwaad geïntroduceerd in de vorm van de Seanchan, een leger van tot slaaf gemaakte magiërs. Het tweede seizoen belooft wel nog meer een eigen kant op te gaan ten opzichte van het bronmateriaal.

Meer actie, meer personage-focus


Het is altijd lastig om een film of serie te maken dat gebaseerd is op bronmateriaal, zonder de die-hard fans tegen de borst te stuiten. Showrunner Rafe Judkin heeft voor Prime Video's serie meer de focus gelegd op wat werkt voor televisie, in plaats van in een boek.



Kijk vanaf 1 september het tweede seizoen van The Wheel of Time op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen