search
Dit wordt Loki's nieuwe superkracht in seizoen 2 en dit betekent het voor het verhaal
Series / Nieuws

Dit wordt Loki's nieuwe superkracht in seizoen 2 en dit betekent het voor het verhaal

Loki's nieuwste vermogen zou de sleutel kunnen bevatten om Kang te verslaan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Loki seizoen 2 pakt onmiddellijk de draad op na de spannende finale van het eerste seizoen. Loki (Tom Hiddleston) en Sylvie (Sophia Di Martino) rekenen af met He Who Remains in de Citadel at the End of Time. We zien Loki in de TVA terug die nu geregeerd wordt door Kang the Conqueror (Jonathan Majors).

In de trailer van seizoen 2 zien we dat Loki nu het vermogen heeft tot time-slipping. Dit houdt in dat Loki zich zonder TimePads naar andere tijden en locaties kan verplaatsen. Het is mogelijk dat uitgerekend deze nieuwe superkracht cruciaal blijkt om Kang te verslaan.

Biologische aanpassing


Redditor /u/TheMediocreCritic stelt voor dat de oorzaak van Loki's nieuwe superkracht het gevolg is van zijn bezoekje aan de Citadel at the End of Time. Zijn biologie zou hierdoor veranderd zijn wat logischerwijs betekent dat ook Sylvie in principe tot time-slipping in staat is.



Omzetten


De verhaallijn zou dus kunnen inhouden dat Loki leert om met zijn nieuwe vermogen om te gaan. Na de introductie van het Multiversum is Loki nu dus een personage dat in staat is om naar deze verschillende werelden te reizen.

Je kunt in de serie de ontwikkeling laten zien van het omzetten van een zwakte naar een kracht. Loki's time-slipping zou zomaar cruciaal kunnen blijken om Kang the Conqueror te verslaan, ongeacht de collectie varianten van deze schurk die in diverse realiteiten te vinden zijn.

Seizoen 2 van Loki is vanaf 6 oktober te zien op Disney+.

Loki's "Time-slipping" in the season 2 trailer is way more important than we think and makes Loki a more important than ever before. Let me Explain.
by u/TheMediocreCritic in marvelstudios



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen