search
De meest ondergewaardeerde serie ooit kijk je nu gewoon op HBO Max
Series / Featured

De meest ondergewaardeerde serie ooit kijk je nu gewoon op HBO Max

De serie Schitt's Creek staat gewoon op HBO Max: waarschijnlijk de beste serie waar je nog nooit van hebt gehoord.

Op de vele streamingdiensten staan veel meer series dan je ooit zult kunnen kijken. Daarom een tip van SerieTotaal: kijk zo spoedig mogelijk de serie Schitt's Creek en je zult niet teleurgesteld zijn.

De serie Schitt's Creek is een sitcom die in 2015 verscheen op de zender CBC Television en daarna in de States enorm populair werd. Er verschenen uiteindelijk 80 afleveringen en een special tot het einde van de serie in 2020.

Schitt's Creek


De serie gaat over de stinkend rijke familie Rose die opeens bankroet is en naar Schitt's Creek moet verhuizen. Dit is een deprimerend stadje dat de familie ooit voor de lol gekocht heeft. Het luxe leventje is echter voorbij en opeens moeten ze als een echte familie gaan leven.

Er zijn in de serie rollen voor onder andere de bedenker Eugene Levy, die je ook kent uit American Pie, Catherine O'Hara, Daniel Levy, Annie Murphy en Jennifer Robertson.

Vele prijzen


De serie ontving door de jaren heen vele prijzen waaronder de Emmy voor Outstanding Comedy Series. Ook de belangrijkste castleden ontvingen in 2020 een Emmy voor hun rol. In 2021 werden er Golden Globes in de wacht gesleept door de serie en actrice Catherine O'Hara.



Je kunt Schitt's Creek in zijn geheel kijken op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen