search
De beste serie van dit moment kijk je op Netflix
Series / Featured

De beste serie van dit moment kijk je op Netflix

Regelmatig duiken er geweldige series op en de beste van dit moment vind je nu op Netflix: One Piece.

Met vele tv-zenders en streamingdiensten verschijnen er wekelijks nieuwe series en seizoenen. Maar welke serie is nu eigenlijk de beste om te kijken? Onze tip: zet het eerste seizoen van One Piece aan op Netflix.

Niet altijd scoren de series van Netflix goed bij de critici en het publiek. Met One Piece is dat gelukkig een keer helemaal anders. De verfilming van de manga van Eiichiro Oda staat nu in zijn geheel op de streamingdienst.

One Piece


De serie van Matt Owens en Steven Maeda stelt ons voor aan Monkey D. Luffy, een jonge piraat met de hoed van stro. Hij maakt een epische reis met zijn bonte bemanning op zoek naar uiteenlopende schatten.

Je ziet Iñaki Godoy, Emily Rudd, Mackenyu, Jacob Romero Gibson en Taz Skylar als de vijf bemanningsleden in acht afleveringen die zo'n 50 tot ruim 60 minuten duren.

Sterk ontvangen


Met 83 procent op de Tomatometer staat One Piece er goed voor op Rotten Tomatoes. De audience score doet het met 96 procent zelfs nog een stuk beter. De IMDb staat op een ijzersterke 8.5/10.



"One Piece legt de essentie van zijn geliefde bronmateriaal vast met een charmant, groothartige aanpassing die zowel oude fans als geduldige nieuwkomers zal vermaken," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu kijken?


Heb je zin om One Piece nu te gaan kijken, dan vind je de serie nu hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen