search
In 'Married with Children' klopt één ding van geen kant en er is bijna niemand die het ziet
Series / Featured

In 'Married with Children' klopt één ding van geen kant en er is bijna niemand die het ziet

In de sitcom Married with Children klopt de indeling van het huis niet, maar de kijkers nemen het klakkeloos aan.

De komedieserie Married with Children is en blijft een van de beste sitcoms die er ooit is gemaakt. Bijna de complete serie speelt zich af in de huiskamer van de familie Bundy, zo'n elf seizoenen lang.

Toch klopt er iets niet helemaal aan het huis van Al en Peggy Bundy. Op Reddit geeft Redditor nellebell84 aan dat er geen badkamer beneden in het het huis is, terwijl de personages deze wel regelmatig gebruiken.

Badkamer en garage


"Er is geen badkamer beneden in Married With Children. Soms zien we personages de garagedeur gebruiken en impliceren dan dat dit een badkamer is. De dubbele badkamer-/garagedeur maakt me gek," aldus nellebell84 een aantal jaar geleden.

De Redditor wordt in de reacties geholpen, maar ook dat zorgt niet voor een duidelijke reden waarom de personages de deur zowel voor de garage als de badkamer gebruiken.

Toch een toilet?


In slechts één aflevering, A Dump of My Own in seizoen drie, bouwt Al Bundy (Ed O'Neill) daadwerkelijk een badkamer in zijn garage nadat Peggy de bestaande badkamer roze heeft gemaakt. Het probleem is echter dat het toilet aan het einde van die aflevering alweer opgeheven is.



Daarnaast wordt de garage vooral gebruikt voor typische garage-gerelateerde zaken, zoals opslag. Het zou ook ongebruikelijk zijn voor een Amerikaanse gezinswoning uit die periode om een toilet in de garage te hebben.

Fact checken?


Wil je de complete serie erop nakijken, dan vind je op Bol.com heel wat verschillende Dvd-uitgaven. Je kunt uiteraard ook Marktplaats uitpluizen naar een goede set. Helaas lijkt de sitcom niet op streaming te staan in Nederland.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen