search
Plotselinge wending in 'Dark Winds' seizoen 3 onthuld door uitvoerend producent Chris Eyre
Series / Nieuws

Plotselinge wending in 'Dark Winds' seizoen 3 onthuld door uitvoerend producent Chris Eyre

Uitvoerend producent Chris Eyre werd in de sportschool aan het denken gezet over seizoen 3 van Dark Winds.

De toekomst van de hitserie Dark Winds is tot nu nog onduidelijk. Fans hopen natuurlijk op een derde seizoen, maar of deze er gaan komen is nog maar de vraag. Uitvoerend producent Chris Eyre heeft een verrassende update.

Dark Winds is gebaseerd op de romanreeks The Leaphorn & Chee van Tony Hillermans en vertelt het verhaal van twee Navajo-politieagenten die verstrikt raken in een web van complexe misdaad.

De belangrijke update


Vanaf de première in juni 2022 heeft de serie alleen maar positieve feedback gekregen en de twee seizoenen hebben zelfs een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes.



Met al deze positiviteit is het moeilijk te bedenken dat de serie niet verlengd wordt. Uitvoerend producent Eyre plaagde in een interview met TVLine dat seizoen 3 mogelijk is.

Heel veel bronmateriaal


Hij legde uit dat er "18 boeken van Tony Hillman zijn", wat betekent dat er "genoeg detective- en Navajo-politiedrama" is.

Bovendien zei iemand in de sportschool tegen Eyre dat hij wil weten wat er met de personages gaat gebeuren. Dit liet Eyre inzien dat hij ook wil weten "wat er met de personages gebeurt".

Bekijk hieronder de trailer en stream Dark Winds op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen