search
Financiële hulp van Ben Affleck en Matt Damon voor personeel Jimmy Kimmel tijdens WGA-stakingen
Series / Nieuws

Financiële hulp van Ben Affleck en Matt Damon voor personeel Jimmy Kimmel tijdens WGA-stakingen

Ben Affleck en Matt Damon kwamen met een genereuze tijdelijke oplossing voor het personeel van Jimmy Kimmel tijdens de stakingen.

De schrijversstakingen hebben veel teweeggebracht in Hollywood. De productie van veel films en series ligt helemaal plat, maar ook praatprogramma's hebben het lastig zonder schrijvers.

De staking van de Writers Guild of America (WGA) begon op 4 mei en is op het moment van schrijven nog in volle gang. Acteurs Ben Affleck en Matt Damon wilden graag helpen.

Personeel betalen uit eigen zak


Jimmy Kimmel onthulde tijdens de Strike Force Five-podcast dat Affleck en Damon aan het begin van de stakingen aangeboden hebben om de salarissen van Kimmels personeel te betalen.

Beide acteurs zouden een week, uit eigen zak, alle salarissen betalen. Kimmel heeft het aanbod echter afgeslagen, omdat hij vond dat het zijn verantwoordelijkheid is om de salarissen te betalen en niet die van Affleck en Damon.

Hoeveel geld?


Het is niet bekend hoeveel de salarissen bij elkaar opgeteld zijn, dus het is onmogelijk om te zeggen hoeveel Affleck en Damon bereid waren te betalen.

Bekijk hieronder een stukje van Jimmy Kimmels show.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen