search
SerieTotaal tipt: dit zijn de beste Apple TV+-series van de laatste tijd
Series / Featured

SerieTotaal tipt: dit zijn de beste Apple TV+-series van de laatste tijd

Deze series maken het aanschaffen van Apple TV+ nog best het overwegen waard.

Van sterke dramaseries tot grappige animatie - op Apple TV+ heb je voor ieder wat wils. De recensenten van SerieTotaal helpen je een handje en delen wat de beste Apple-series zijn van de afgelopen tijd.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Apple TV+ van de afgelopen tijd.

The Afterparty seizoen 2 | 10 afleveringen




★★★★☆

Synopsis: Na de moord op een rijke bruidegom op zijn bruiloft ondervragen een voormalig detective en haar onofficiële assistent zijn vrienden en familie in een poging de moordenaar te pakken.

Recensie: "'The Afterparty' lijkt misschien te veel, als een komisch moordmysterie vertelt via meerdere genres en filmstijlen. Maar het is een doordacht en correct uitgevoerd geheel. Het raadsel zit goed in elkaar, de grappen komen aan. Maar het is vooral allemaal met zo veel liefde gedaan."

Lees de rest van de recensie.

Physical seizoen 3 | 10 afleveringen





★★★★☆

Synopsis: Aerobicstrainster Sheila wordt in de jaren 80 op de proef gesteld door de opkomende beroemde trainingsgodin Kelly Kilmartin, die niet alleen een professionele bedreiging wordt, maar er ook in slaagt om in haar hoofd te komen.

Recensie: "Deze serie kent haar personages, de tijd, de setting en de toon. In drie seizoenen is daar nooit van afgeweken. De kwaliteit is steeds hoog gehouden en de serie stopt op het moment dat het einde van de weg is bereikt."

Lees de rest van de recensie.

Strange Planet | 10 afleveringen





★★★☆☆

Synopsis: Blauwe wezens ontdekken en proberen de complexiteit en nuances van menselijke eigenschappen te begrijpen.

Recensie: "Misschien heb je ze op sociale media weleens voorbij zien komen: de kleine stripjes met vormloze aliens die typisch menselijke emoties en ervaringen op extreem letterlijke wijze uitspreken. Die zijn van Nathan Pyle en zijn webcomic 'Strange Planet' is nu gevormd tot een serie met dezelfde naam."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen