search
Eerste foto 'The Crown' seizoen 6: opnieuw een controversieel seizoen?
Series / Foto's

Eerste foto 'The Crown' seizoen 6: opnieuw een controversieel seizoen?

De eerste foto belooft een slotseizoen dat wederom controverse kan veroorzaken.

Het laatste seizoen van de historische dramaserie The Crown, die een gefictionaliseerde geschiedenis van het Britse koninklijk huis laat zien, wordt in de loop van dit jaar verwacht. Aan de eerste foto te oordelen zal het ook nu weer smullen geblazen worden.

Netflix heeft op hun Twitter-account een wel erg bijzondere uitnodiging neergezet. Het gaat namelijk om het huwelijk tussen de toenmalige prins Charles en Camilla Parker-Bowles.

Een beetje druk


Charles had voor zijn huwelijk met wijlen prinses Diana een verhouding met de getrouwde Camilla. Deze verhouding zette hij na zijn huwelijk voort, iets dat Diana bevestigde in haar interview met Martin Bashir. Zij gaf toen aan dat er "drie mensen [deel uitmaakten van] het huwelijk, dus het was een beetje druk".

Hand geschud


In zijn boek 'Spare' geeft prins Harry aan dat hijzelf en zijn broer prins William hun vader ervan probeerden te weerhouden om te hertrouwen. Hij schrijft hierover het volgende: "Ondanks dat Willy [prins William] en ik hem [prins Charles] bezwoeren om het niet te doen, pa zette zijn huwelijk door".

"We schudden hem de hand en wensten hem geluk. We waren verder niet kwaad en accepteerden dat hij bij de vrouw wilden zijn van wie hij altijd al had gehouden," besluit prins Harry in zijn boek.


The Crown kun je zien op Netflix. Seizoen 6 wordt in de loop van 2023 verwacht.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen