search
Het wordt een grootse afsluiting van 'The Crown' op Netflix met de terugkeer van drie iconische sterren
Series / Nieuws

Het wordt een grootse afsluiting van 'The Crown' op Netflix met de terugkeer van drie iconische sterren

Het laatste seizoen zal een ultiem eerbetoon geven aan wijlen Queen Elizabeth.

De spraakmakende hit voor Netflix The Crown is inmiddels over de hele wereld bekend, en fans zullen vast verheugd zijn bij de terugkeer van drie actrices die in het verleden een hoofdrol in de serie hebben gespeeld.

De productie van het zesde, en laatste, seizoen is inmiddels bezig en langzaamaan komen steeds meer details naar buiten. Zo is bekend geworden dat de producenten al scènes hebben opgenomen met de drie sterren, en er wordt een nieuwe actrice toegevoegd.

Drie koninginnen


De producenten van de serie hebben namelijk besloten om actrices Claire Foy, Olivia Colman en Imelda Staunton terug te halen voor een laatste seizoen. Zij hebben in de serie allen eens de rol van Queen Elizabeth gespeeld.

De 39-jarige Foy speelde een jonge versie van Elizabeth en de 49-jarige Colman speelde haar op middelbare leeftijd. Imelda Staunton, 67, speelde de vorstin in haar latere jaren. Naast de terugkeer van deze drie, is er ook een compleet nieuwe Elizabeth gecast.

Nog jongere Elizabeth


Er wordt namelijk ook een nieuwe actrice toegevoegd, in de persoon van Viola Prettejohn. Zij zal een hele jonge Elizabeth spelen ten tijde van de oorlog. Dit idee was blijkbaar ontstaan na het overlijden van Queen Elizabeth in september van vorig jaar.



Het laatste seizoen staat gepland om later dit jaar uit te komen. Kijk tot die tijd alle vijf seizoenen van The Crown op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen