search
Nieuwe Prime Video-serie heeft uitstekende score op Rotten Tomatoes
Series / Nieuws

Nieuwe Prime Video-serie heeft uitstekende score op Rotten Tomatoes

De kijkers en de critici zijn het met elkaar eens en reageren enthousiast.

The Wheel of Time seizoen 2 is op 1 september van start gegaan met de eerste drie afleveringen. Deze kunnen op de nodige bijval rekenen, de scores op Rotten Tomatoes zijn namelijk aanmerkelijk hoger vergeleken met het eerste seizoen.

Op het moment van schrijven krijgt de fantasyserie maar liefst 88% van de kijkers waarbij ruim 1000 mensen een reactie hebben achtergelaten. Vergeleken met de 60% van seizoen 1 is dit dus een stijging van 44,6%.

Terrein veroveren


Dit is een positief signaal voor de toekomst van de serie. Op de streaming-platformen is het aanbod gigantisch, en dit is inclusief het fantasy-genre. Ondanks het feit dat The Wheel of Time op een fantasy-klassieker gebaseerd is, lijkt de serie nog steeds terrein te moeten veroveren.

De sterke start van seizoen 2 lijkt er op te wijzen dat de makers met een goed vervolgseizoen op de proppen zijn gekomen. Ook hebben fans The Wheel of Time duidelijk een tweede kans gegeven en dit lijkt vooralsnog goed uit te pakken. Velen zijn hier verheugd over daar Robert Jordans boekenserie een passende verfilming verdient.

Kijk The Wheel of Time op Prime Video.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen