Mogelijk twee seizoenen voor 'American Horror Story' in 2016

De manier van schrijven maakt dit in elk geval wel mogelijk.

Jim Pedd, 31 augustus 2015 10:12

De afgelopen jaren kregen we één seizoen per jaar van American Horror Story. In 2016 lijkt dat te zullen veranderen. In een interview met Entertainment Weekly, onthulde showrunner Ryan Murphy dat hij en zijn schrijversteam de serie twee seizoenen willen geven in dat jaar. Helemaal zeker is het nog niet.
”Volgend jaar doen we misschien een herfstseizoen van American Horror Story en een lenteseizoen,” aldus Murphy. ”Maar we moeten nog beslissen.” Die beslissing zal snel genomen worden, mocht daadwerkelijk besloten worden om twee seizoenen te maken voor volgend jaar, zullen de opnames al snel van start gaan.

FX zal waarschijnlijk blij zijn met die mogelijkheid. Volgens Murphy is het de nieuwe manier van schrijven van de seizoenen wat het mogelijk maakt om sneller de verhalen te schrijven. ”We hebben twee verschillende groepen van schrijversruimtes,” legde Murphy uit. ”Sommige van onze schrijvers wisselen, maar er komt een compleet nieuwe groep eind augustus. We maken het dus een stuk sneller.”

Wat denken jullie?

Bron: EW

Lees meer over: american horror story, ryan murphy, the fx, fx, seizoen, mogelijkheden

Informatie over de serie: American Horror Story

Populair nieuws