search
Horrorfans opgelet: angstaanjagende nieuwe poster van Mike Flanagan's Netflix-serie
Series / Nieuws

Horrorfans opgelet: angstaanjagende nieuwe poster van Mike Flanagan's Netflix-serie

Het voorlopige laatste trucje van Mike Flanagan voor Netflix belooft veel goeds.

Over een maand komt de nieuwe serie uit de koker van Mike Flanagan The Fall of the House of Usher uit. Ter promotie komt Netflix met een nieuwe poster die alvast een blik geeft wat we kunnen verwachten.

De nieuwe poster laat een met bloed besmeurd schilderij zien, waarin een aantal van de hoofdrolspelers prominent in beeld zijn. Het komende seizoen wordt volgens een aantal spelers rauw, extreem en zeer intensief.

Edgar Allan Poe


Het verhaal van The Fall of the House of Usher is gebaseerd op werken van de 19e-eeuwse schrijver en dichter Edgar Allan Poe. Hij stond bekend om zijn duistere verhalen met macaber karakter.

Actrice Kate Siegel, die in de serie de rol van Camille L'Espanaye speelt, zegt dat The Fall of the House of Usher veel extremen bevat. De sets, belichting en acteurs zijn volgens haar extreem, gotisch, gestoord en chaotisch.

Netflix & Flanagan


The Fall of the House of Usher zal het laatste project zijn van Flanagan voor Netflix. Hij maakte eerder al series als Midnight Mass en The Haunting of Hill House. Onlangs werd bekend dat Flanagan naar Prime Video verhuist.



Kijk vanaf 12 oktober naar The Fall of the House of Usher op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen