search
MonsterVerse breidt binnenkort uit met gloednieuwe Godzilla-serie op Apple TV+
Series / Nieuws

MonsterVerse breidt binnenkort uit met gloednieuwe Godzilla-serie op Apple TV+

De MonsterVerse-serie zal zich afspelen na de gebeurtenissen van 'Godzilla' uit 2014.

Legendary Pictures' MonsterVerse breidt zich binnenkort uit met een eigen serie op Apple TV+. Nu is er eindelijk een releasedatum uitgebracht: in november zal de serie over Godzilla & co te zien zijn op de streamingdienst.

Onder de naam Monarch: Legacy of Monsters zal de serie het MonsterVerse nog meer uitdiepen. Op de tijdlijn vindt de serie plaats na de gebeurtenissen uit Godzilla uit 2014, toen mede dankzij dit monster San Francisco werd verwoest.

Plot


De synopsis luidt: "Het verhaal volgt een broer en zus die in de voetsporen van hun vader treden om de connectie van hun familie met de geheimzinnige organisatie Monarch bloot te leggen. Aanwijzingen leiden hen de wereld van monsters in en uiteindelijk naar legerofficier Lee Shaw."

De synopsis sluit af: "Het verhaal speelt zich af in de jaren vijftig en een halve eeuw later, wanneer Monarch wordt bedreigd door wat Shaw weet. De dramatische saga - die drie generaties omspant - onthult verborgen geheimen en de manieren waarop epische, wereldschokkende gebeurtenissen door ons hele leven kunnen nagalmen."

Cast


Anna Sawai en Ren Watabe spelen de broer en zus in de hoofdrollen van de serie. Kiersey Clemons speelt een Amerikaanse hacker in Japan, en Anders Holm, Joe Tippett, Mari Yamamoto en Elisa Lasowski spelen ook mee.



De eerste aflevering is geregisseerd door Matt Shakman, bekend van WandaVision. De serie is geschreven door Chris Black, die ook als showrunner optreedt. Matt Fraction, Joby Harold, Tory Tunnell, Brad Van Arragon, Hiro Matsuoka, Andrew Colville, Takemasa Arita en Andy Goddard voeren verder de regie in de serie.

Release


Monarch: Legacy of Monsters zal in november uitkomen bij Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen