Goed nieuws voor 'Avengers'-ster: 'Mayor of Kingstown' verlengd voor 3e seizoen

Jeremy Renner kan na zijn vreselijke ongeval weer aan de slag met zijn hitserie.

Glenn Walsh, 07-09-2023 09:54

Acteur Jeremy Renner kan binnenkort weer aan de slag als burgemeester Mike McLusky in de hitserie Mayor of Kingstown. Paramount+ heeft zojuist het nieuwe, derde seizoen aangekondigd.
De streamingdienst heeft nog niet bekendgemaakt wanneer we de serie kunnen verwachten. Maker Taylor Sheridan en de schrijvers kunnen momenteel niet aan het werk vanwege alle stakingen in Hollywood.

Renner in kritieke toestand

Het zal voor Renner goed nieuws zijn, sinds hij er langzaamaan weer bovenop aan het komen is na zijn verschrikkelijke ongeval afgelopen nieuwjaarsdag. Hij brak meer dan 30 botten en werd in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis.

De beslissing om Mayor of Kingstown te verlengen was al een aantal maanden eerder gemaakt, maar Paramount+ besloot om het nog niet officieel bekend te maken zodat Renner rustig kon werken aan zijn revalidatie.

Nieuwe spanning, nieuwe chaos

Mayor of Kingstown gaat over burgemeester Mike McLusky, die onderdeel is van een machtige familie, en als zodanig orde probeert te brengen in een stad zonder structuur en hiërarchie en die bol staat van de corruptie.


Kijk alle afleveringen van Mayor of Kingstown op SkyShowtime.
Lees meer over: Mayor of Kingstown, The Avengers, Jeremy Renner, Taylor Sheridan, Paramount, SkyShowtime

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader