search
'Hawkeye'-ster Jeremy Renner onthult eerste project na zwaar ongeval
Series / Nieuws

'Hawkeye'-ster Jeremy Renner onthult eerste project na zwaar ongeval

Begin dit jaar kwam de beroemde acteur onder een sneeuwploeg terecht, met alle gevolgen van dien.

Begin dit jaar kwam het akelige nieuws naar buiten dat acteur Jeremy Renner zwaargewond was geraakt bij een ongeval met een sneeuwploeg.

En ondanks het feit dat Renner meer dan 30 botten brak, gaat zijn herstel behoorlijk snel. Hij hint er zelfs al naar dat zijn 'comeback'-project al in de steigers staat!

Mentaal en fysiek


Via zijn Twitter-account heeft de acteur laten weten dat hij zich misschien al mentaal moet voorbereiden op het derde seizoen van Mayor of Kingstown.

En hoewel er nog niet officieel een aankondiging is gedaan over het derde seizoen van de serie, lijkt dit slechts nog een formaliteit.

Welwillende Renner


Het tweede seizoen verscheen overigens eerder dit jaar en eindigde in maart.



Ondanks het feit dat Renner goed hersteld, is het nog maar de vraag wanneer hij ook weer écht voor de camera's kan staan. Paramount+ heeft nog nergens op gerageerd.

Lange pauze


Renners aandeel in Mayor of Kingstown is als hoofdrolspeler natuurlijk essentieel. Hij wordt weliswaar bijgestaan door acteurs als Dianne Wiest, Hugh Dillon en Emma Laird, maar zonder Renners personage Mike McLusky heb je natuurlijk geen serie.

Hoe het ook zij; een derde seizoen van Mayor of Kingstown is zo goed als zeker. Wij rekenen echter niet op een release eerder dan eind 2024.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen