search
Poster 'The Walking Dead: Daryl Dixon' doet tragische nieuwe onthulling
Series / Posters

Poster 'The Walking Dead: Daryl Dixon' doet tragische nieuwe onthulling

De nieuwste poster toont een belangrijk personage in de serie.

De nieuwste spin-off van The Walking Dead gaat bijna van start. Daryl Dixon heeft een missie in het levensgevaarlijke Frankrijk. Niet alleen zijn de zombies sneller, aggressiever en dus gevaarlijker, Daryl wordt op de hielen gezeten door ongure types.

Onder leiding van Codron (Romain Levi) willen deze schurken voorkomen dat Daryl zijn taak tot een goed einde brengt. Het gaat hier om de mysterieuze Laurent (Louis Puech Scigliuzzi), die door Daryl naar zijn plaats van bestemming gebracht moet worden.

Goed ingehakt


De jongen zou een belangrijke rol spelen in het redden van de mensheid. Op de nieuwste poster zien we Laurent afgebeeld, die hardop nadenkt over het aantal mensen dat de apocalypse overleefd heeft.

Laurent komt op een deprimerende 200,000 inwoners. Vergeleken met de 67 miljoen mensen die ooit in Frankrijk leefden is dit een tragische bevestiging hoezeer de apocalypse erin gehakt heeft.

Vanaf 10 september is The Walking Dead: Daryl Dixon te zien op AMC. Op het moment van schrijven is nog niet bekend of en zo ja wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen