search
'American Horror Story' seizoen 12 krijgt macabere en paranoïde trailer
Series / Trailer

'American Horror Story' seizoen 12 krijgt macabere en paranoïde trailer

De trailer laat een beklemmende sfeer zien waarbij iets gruwelijks in zicht is, maar wat?

American Horror Story gaat inmiddels het twaalfde seizoen in. De serie combineert camp met een sterke cast, daarnaast is dit seizoen voor het eerst een boekverfilming te zien.

Emma Roberts speelt de hoofdrol als Anna die na vele mislukte pogingen eindelijk zwanger raakt. En natuurlijk loert de gruwel om de hoek, en blijkens de trailer ook van binnenuit.

Medisch en bovennatuurlijk


Het boek 'Delicate Condition' gaat over een zwangere vrouw die vanaf het begin aanvoelt dat 'iets' niet goed zit. De lugubere sfeer is goed te merken wanneer korte shots van medisch bedenkelijke zaken worden afgewisseld met een paniekerige Anna.

Natuurlijk wordt zij niet geloofd en krijgt zelfs te horen dat zij maar niet zo hysterisch moet doen. Naast de implicatie dat hier sprake is van enge wetenschappers zien we Kim Kardashian ook voorbij komen. Zij lijkt echter meer een bovennatuurlijk element weer te geven.

Start


Binnenkort is te zien hoe de combinatie van medische horror met het bovennatuurlijke gaat uitpakken. Vanaf 20 september is in de VS de eerste helft van het seizoen te bekijken. In Nederland zal seizoen 12 waarschijnlijk op Disney+ te zien zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen