Nieuwste 'The Boys' Spin-off al geteased door Amazon-directeur Vernon Sanders 'Gen V' release

De langverwachte spin-off Gen V komt bijna uit, maar Amazon-directeur Vernon Sanders en showrunner Eric Kripke zijn al bezig met een mogelijke nieuwe spin-off.

Adrienne Koolen, 09-09-2023 15:47

Aan het eind van deze maand is het eindelijk zover, dan komt de langverwachte The Boys spin-off Gen V uit. Amazon-directeur Vernon Sanders is echter al helemaal niet meer met deze spin-off bezig, maar met een mogelijke andere.
De eerste live-action The Boys spin-off zal op 29 september 2023 in première gaan. Gen V focust zich op de griezelige gebeurtenissen op Vought’s college voor supes.

Een nieuwe spin-off?

Onlangs sprak Amazon-directeur Vernon Sanders met Entertainment Weekly. In dit interview besprak hij de toekomst van The Boys en hij liet weten dat ze al hun vertrouwen in showrunner Eric Kripke hebben gesteld.


Sanders liet echter wel doorschemeren dat Kripke wel een plan heeft voor een toekomstige spin-off. Waarschijnlijk zal dit plan op de achtergrond blijven tot na de release van The Boys seizoen 4 en Gen V.

Zijn quote

Volgens Sanders is Eric "er oprecht in geïnteresseerd". Bovendien liet hij weten dat hij "" de eerste is die echt met hem wil samenwerken".

Uiteraard wachten ze eerst de reactie van fans op Gen V af, maar daarna "kunnen [ze] beginnen te praten over wat daarna komt".

Bekijk hieronder de trailer en stream vanaf 29 september Gen V op Prime Video.

Lees meer over: Jaz Sinclair, Patrick Schwarzenegger, Chance Pedromo, Lizzie Broadway, gen V, The Boys, Prime Video

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix