search
Ontdek meer over Rocket's verleden: 'I Am Groot'-regisseur denkt aan nieuwe spin-off
Series / Nieuws

Ontdek meer over Rocket's verleden: 'I Am Groot'-regisseur denkt aan nieuwe spin-off

Volgens haar zijn er meer dan genoeg mensen die meer willen weten over Rocket's geschiedenis.

Nadat Guardians of the Galaxy Vol. 3 een aantal weken geleden uitkwam, en de James Gunn-trilogie afsloot, bleven veel fans toch benieuwd naar de achtergrond van Rocket Raccoon. Tijd voor een spin-off?

Het zijn niet alleen de fans die meer willen weten over Rocket, ook I Am Groot-regisseuse Kirsten Lepore ziet dat er enorm veel potentie is om een spin-off te maken over de grofgebekte wasbeer.

Een groot mysterie


Het was voordat de derde film uitkwam nog een behoorlijk mysterie waar Rocket vandaan kwam. In de film werd het verdrietige verhaal duidelijk dat Rocket onderdeel was van de verknipte experimenten van High Evolutionary, gespeeld door Chukwudi Iwuji.

Er kwamen een hoop flashbacks voorbij maar er werd ook behoorlijk wat uitgelaten, wat uitstekend behandeld zou kunnen worden in een spin-off, aldus Lepore. Als er sprake zou zijn van een spin-off is het Rocket die het eerste bij haar opkomt.

Einde van een tijdperk


Nu de Guardians of the Galaxy-reeks voorbij is en Gunn en andere sterren hebben aangekondigd niet meer terug te keren is dat hoofdstuk afgesloten. Echter werden in de post-credit scène van de derde film een aantal nieuwe Guardians geïntroduceerd.



Ruimte genoeg om het Guardians of the Galaxy-universum uit te breiden dus. Kijk alle aflevering van de eerste spin-off I Am Groot op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen