search
Gerucht: Krijgt Matt Murdock een nieuwe liefde in 'Daredevil: Born Again'?
Series / Nieuws

Gerucht: Krijgt Matt Murdock een nieuwe liefde in 'Daredevil: Born Again'?

"Het personage zal een chique loft delen met Matt, maar er is een twist..."

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een nieuw gerucht beweert dat er een nieuwe liefdesinteresse zal worden geïntroduceerd voor Matt Murdock in Daredevil: Born Again.

Nieuwe liefde met een twist


Een vertrouwde bron, "CanWeGetSomeToast" op Twitter, heeft bevestigd dat eerdere geruchten kloppen, namelijk dat Margarita Levieva de rol van Matt Murdock's nieuwe liefdesinteresse, Heather Glenn, zal vertolken.

Echter, Marvel Studios heeft het personage opnieuw bedacht als een relatietherapeut voor het Marvel Cinematic Universe in plaats van een New Yorkse society dame zoals ze in de stripboeken was.

Ze zal "een chique loft delen met Matt, maar er is een twist... Ze is de therapeut van niemand minder dan Wilson en Vanessa Fisk. Niet alles gaat goed in het Fisk-huishouden nu Wilson burgemeester is...," vertelt de bron.



Nieuwe cast


Het is al enige tijd bekend dat Daredevil: Born Again een nieuwe cast van personages zal introduceren voor Charlie Cox's Matt Murdock/Daredevil.

Deborah Ann Woll en Elden Henson worden niet verwacht terug te keren als Karen Page en Foggy Nelson.

Het advocatenkantoor van Murdock en Nelson zal ook niet te zien zijn in Daredevil: Born Again; in plaats daarvan zal Matt Murdock werken bij zijn nieuwe firma, Murdock & Associates.

In plaats van Foggy zal Murdocks nieuwe collega Nikki James' Kirsten McDuffie zijn, een advocate die voor het eerst verscheen in de strip Daredevil #1 in 2011.

The Man Without Fear zal gelukkig in ieder geval één terugkerende bondgenoot hebben, Jon Bernthal keert terug als Frank Castle/Punisher.



Burgemeester Kingpin


Hoewel plotdetails voor Daredevil: Born Again nog geheim zijn, zal de Disney+ serie naar verluidt verdergaan met verhaallijnen die zijn vastgesteld in de aankomende MCU-limited serie, Echo.

Zoals Kingpin die zich kandidaat stelt voor het burgemeesterschap van New York City.

Vincent D'Onofrio is terug als Wilson Fisk/Kingpin na zijn vertolking van de geliefde schurk in de Netflix Daredevil-serie en de Disney+ serie Hawkeye. Hij wordt vergezeld door Sandrine Holt als Vanessa Fisk.

Holt vervangt Ayelet Zurer, die het personage speelde in de Netflix-serie.



Vanwege de stakingen heeft Daredevil: Born Again nog geen release datum.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen