search
'Charmed' ster Alyssa Milano komt weer samen met haar ex in de romantische stad Parijs
Series / Nieuws

'Charmed' ster Alyssa Milano komt weer samen met haar ex in de romantische stad Parijs

De meest chaotische relatie is weer bij elkaar gekomen in Parijs.

Bijna 10 jaar geleden eindigde de serie waar deze twee sterren bij elkaar kwamen: Charmed. De serie zat vol met actie en drama, maar ook liefde. En dit koppel heeft samen het meeste meegemaakt.

Alyssa Milano speelde de jongste zus Phoebe Halliwell. Ze ontdekt dat haar familie afstamt van heksen en dat zij samen met haar zussen, Prue (Shannen Doherty) en Piper (Holly Marie Combs), de Charmed Ones vormt; de drie sterkste goede heksen.

Van zussenliefde naar brandende passie


Zussenliefde staat centraal in de serie, maar dat betekent niet dat er geen spannende relaties waren. Phoebe heeft namelijk heel lang een onstuimige relatie gehad met de halfdemon Cole Turner (Julian McMahon).

Hun relatie had haar hoogte en dieptepunten en op een gegeven moment voelden ze personages meer haat dan liefde voor elkaar. Gelukkig is dat niet het geval bij de acteurs.

Een kleine reunie


De twee sterren zijn op dit moment allebei in Parijs voor de “For the Love of Fandoms 2”-conventie. Milano heeft een foto op haar Instagram-account geplaatst met het onderschrift: “Slechts een paar vrienden in Parijs”.

Bekijk hieronder de foto en stream Charmed op Prime Video.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen