search
Deze niet te stoppen actiethriller moet je zeker een keer zien op Disney+
Films / Video/clip/featurette

Deze niet te stoppen actiethriller moet je zeker een keer zien op Disney+

Op Disney+ zijn ook een hoop goede thrillers te vinden in het aanbod. Ben jij gek van snelle thrillers, actie en spanning, kijk dan zeker 'Unstoppable' bij de dienst.

De film van regisseur Tony Scott komt uit het jaar 2010 en heeft een speelduur van 1 uur en 38 minuten. Daarnaast zien we een aantal grote namen in deze film, dit maakt het zeker waard om de film een keer te streamen.

Voor regisseur Scott was dit de laatste film die hij regisseerde voordat hij overleed. Hij is ook bekend van The Taking of Pelham 123, Deja Vu en Man on Fire.

Cast


In deze actiethriller zien we Denzel Washington, Chris Pine, Rosario Dawson, Ethan Suplee, Kevin Dunn, Kevin Corrigan, Lew Temple en Jessy Schram.

Levendig en intens


De film pakt op IMDb een nette 6.8/10 en op Rotten Tomatoes scoort hij gemiddeld 80%. "Washington en Pine brengen hun personages levendig tot leven.", vertelt een van de critici. Een andere criticus zegt, "Je zult nooit een meer grommende, intimiderend en meedogenloos levenloos object zien in een film als deze trein.".

Een van de kijkers op MovieMeter vertelt over de film, "'Unstoppable' is ondanks dat een intense, gejaagde en behoorlijke spannend filmpje die je op het puntje van je stoel dwingt en bij mij zeker op dat vlak een bepaalde snaar weet te raken.". Daar scoort de film ook netjes met een 3.18/5.



Synopsis


Na een incident raast een grote, onbemande trein volgeladen met chemicaliën over het spoor van Pennsylvania. De overheid probeert met man en macht de trein te stoppen.

Oudgediende Frank en nieuweling Will schieten te hulp. Ondanks dat de heren allebei anders in het leven staan, slaan ze de handen ineen om een enorme ramp te voorkomen.





Disney+


Deze actiethriller moet je zeker een keer gezien hebben. Bekijk hem een keer op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen