search
Verslaat deze schurk alle anderen? De engste slechterik uit de seriegeschiedenis
Series / Nieuws

Verslaat deze schurk alle anderen? De engste slechterik uit de seriegeschiedenis

Wie is de engste en meest angstaanjagende schurk ooit bedacht?

Er zijn heel wat angstaanjagende schurken bedacht in de geschiedenis van televisie. Sommige schurken sloegen helaas de plank mis, terwijl anderen kijkers helemaal bang maakten. Welke schurk is nou het meest angstaanjagende?

Er bestaan heel veel verschillende soorten schurken; sommigen zijn kwaadaardige en magische wezens die de wereld willen zien branden, terwijl anderen normale mensen zijn die een tikkeltje naast hun schoenen lopen en keer op keer de verkeerde keuzes maken.

De beste soort schurken


Er zijn veel goede schurken bedacht, zoals Agatha Harkness uit Wandavision of Villanelle uit Killing Eve. Ook Ramsay Bolton uit Game of Thrones en Sylar uit Heroes kunnen niet ontbreken in ons lijstje.



De meest angstaanjagende schurk is echter bedacht in de jaren 90 en komt uit de heksenserie Charmed. In vergelijking met de Demon van Angst, Barbas, zijn alle andere schurken helemaal niet zo erg.

Barbas, de Demon van Angst


Barbas was meedogenloos in zijn zoektocht naar macht en aarzelde niet om zijn krachten te gebruiken. Hij kon de diepste angsten van zijn slachtoffers zien en hen deze laten ervaren.

Bekijk hieronder de beste momenten uit de serie en stream Charmed op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen