search
Deze ultieme wraakfilms verdwijnen al snel uit het aanbod van Netflix
Films / Nieuws

Deze ultieme wraakfilms verdwijnen al snel uit het aanbod van Netflix

De films met Liam Neeson verdwijnen al rap uit het aanbod van Netflix. Kijk ze nog snel als je deze films niet wilt missen.

Als we het over wraakfilms en Liam Neeson hebben, dan gaat het natuurlijk over de Taken-serie. Alledrie de films verdwijnen na 13 september al uit het aanbod.

In 2008 zagen we de allereerste film, Taken, naar onze schermen komen. Netflix biedt ons deze, en de twee vervolgen, aan om te streamen. Helaas is dat niet meer voor lang.

In de films


Naast Liam Neeson zien we in de reeks Maggie Grace, Famke Janssen, Jon Gries en Leland Orser terugkomen. Andere namen die we in de verschillende films zien zijn Katie Cassidy, Luke Grimes, D.B. Sweeney, Forrest Whitaker, Dougray Scott en Sam Spruell.

Taken


Bryan is een gepensioneerd CIA-agent en hoort op verjaardag van zijn dochter dat zij met haar vriendin samen naar Parijs toe gaat. Als zij daar is aangekomen en belt met haar vader ziet ze dat haar vriendin ontvoerd wordt. Niet lang daarna hoort Bryan dat zijn dochter ook meegenomen wordt.

Hij reist af naar Parijs om achter de ontvoerders aan te gaan en hij komt oog in oog te staan met een grote organisatie aan gevaarlijke en meedogenloze vrouwenhandelaars.Taken 2


Bryan Mills is samen met zij vrouw Lenore aan het genieten van een vakantie in Instanbul. Wanneer deze verstoord wordt door Oost-Europese criminelen en zij ontvoerd worden, moet Bryan improviseren.

Hij schakelt de hulp in van zijn dochter Kim en met alle vaardigheden die hij bezit, probeert hij iedereen veilig thuis te krijgen en de ontvoerders uit te schakelen.Taken 3


Bryan Mills wordt valselijk beschuldigd van moord, en dat op iemand die hem erg dicht bij het hart ligt.

Een geslepen rechercheur zit hem op de hielen terwijl hij al zijn vaardigheden in moet zetten om de echte moordenaar op te sporen en zo zichzelf vrij te pleiten.Laatste kans


Mocht je nog van deze spectaculaire wraakfilms willen genieten, doe dit dan snel. Tot en met 13 september zijn ze nog beschikbaar om te streamen bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen