search
Grijp nú je kans: inschrijvingen geopend voor superheldenschool 'Gen V'

Grijp nú je kans: inschrijvingen geopend voor superheldenschool 'Gen V'

De spin-off van 'The Boys' komt met een geniale marketingstunt.

Mitchell van Vuren
Het marketingteam achter de The Boys-spinoff Gen V bewijst weer eens van goeden huize te komen met een hilarische stunt. In de aanloop naar de release van de nieuwe serie lanceerden ze een speciale website, waar je je kan aanmelden aan de fictionele universiteit voor Supes.

Op de interactieve sites kunnen fans hun naam toevoegen aan de roosters voor het komende semester van Godolkin University. Echt langskomen voor college wordt echter moeilijk, aangezien enkel de personages in de spin-off de opleiding tot superheld kunnen doorlopen.

Website


Verschillende bekende gezichten begroetten de bezoekers van de website wanneer ze op de thuispagina belanden. Een video onthult ook hoe de campus eruitziet, compleet met standbeelden van geliefde helden zoals de tijdloze Soldier Boy.Ook kunnen gebruikers een quiz doen om erachter te komen wat voor krachten ze hebben, zich aanmelden voor een collegekaart en de eerste schooldag in hun agenda noteren. In een sectie met recensies zie je lovende kritieken langskomen van oud-studenten zoals Queen Maeve en Crimson Countess.

Plot


Gen V neemt de kijker mee naar achter de muren van Godolkin University - een instituut om te leren hoe je een superheld kan worden. Samen met Jordan en Andre zullen kijkers andere studenten ontmoeten, waaronder die van Marie Moreau, Emma Meyer, Cate Dunlap en Luke Riordan.Elk met hun eigen speciale krachten leren ze van leraren als Richard Brinkerhoff hoe ze de beste helden kunnen worden die ze kunnen zijn. Daarbij kunnen we rekenen op een hoop cameo's, waaronder van Usher, Ackles, Minifie, Chace Crawford, Claudia Doumit en P.J. Byrne.

Release


Vanaf 29 september zal Gen V te zien zijn bij Prime Video.

Aanbevolen artikelen