search
'Our Flag Means Death'-maker weet al hoe de serie eindigt
Series / Nieuws

'Our Flag Means Death'-maker weet al hoe de serie eindigt

De maker van Our Flag Means Death weet al hoe het derde en laatste seizoen van de serie gaat eindigen.

Het tweede seizoen van Our Flag Means Death is nog niet begonnen, of de maker van de serie heeft het alweer over het volgende seizoen.

Het derde seizoen, dat tevens het laatste seizoen van Our Flag Means Death zal zijn. Onlangs heeft David Jenkins, de maker van de serie, onthuld dat hij het einde al in zijn hoofd heeft zitten.

Our Flag Means Death seizoen 3


Dat er een derde seizoen gaat komen is echter nog niet eens zeker. Daarvoor zal de serie namelijk eerst verlengd moeten worden, en dat hangt af van het succes van het komende tweede seizoen.

Our Flag Means Death seizoen 2 gaat in oktober van start. Het is een comedyserie over de onfortuinlijke avonturen van Stede Bonnet (Rhys Darby). Nadat hij een ongelukkig leven (en zijn vrouw) achter zich heeft gelaten, besluit hij zijn geluk op het water te zoeken als kapitein van een piratenschip.

In Our Flag Means Death speelt ook Taika Waititi, als de piraat Blackbeard. Hij ontmoet Stede en al snel ontwikkelen ze gevoelens voor elkaar. Nadat ze dit openlijk uitgesproken hebben, krijgt Stede echter twijfels en vlucht hij.

Our Flag Means Death is nu te zien op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen