'Our Flag Means Death'-maker weet al hoe de serie eindigt

De maker van Our Flag Means Death weet al hoe het derde en laatste seizoen van de serie gaat eindigen.

Niels Arts, 12-09-2023 13:41

Het tweede seizoen van Our Flag Means Death is nog niet begonnen, of de maker van de serie heeft het alweer over het volgende seizoen.
Het derde seizoen, dat tevens het laatste seizoen van Our Flag Means Death zal zijn. Onlangs heeft David Jenkins, de maker van de serie, onthuld dat hij het einde al in zijn hoofd heeft zitten.

Our Flag Means Death seizoen 3

Dat er een derde seizoen gaat komen is echter nog niet eens zeker. Daarvoor zal de serie namelijk eerst verlengd moeten worden, en dat hangt af van het succes van het komende tweede seizoen.

Our Flag Means Death seizoen 2 gaat in oktober van start. Het is een comedyserie over de onfortuinlijke avonturen van Stede Bonnet (Rhys Darby). Nadat hij een ongelukkig leven (en zijn vrouw) achter zich heeft gelaten, besluit hij zijn geluk op het water te zoeken als kapitein van een piratenschip.

In Our Flag Means Death speelt ook Taika Waititi, als de piraat Blackbeard. Hij ontmoet Stede en al snel ontwikkelen ze gevoelens voor elkaar. Nadat ze dit openlijk uitgesproken hebben, krijgt Stede echter twijfels en vlucht hij.

Our Flag Means Death is nu te zien op HBO Max.

Lees meer over: Our Flag Means Death, Stede Bonnet, Taika Waititi, HBO Max

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie