search
De eerste clip! 'The Continental': mislukte heist is de aftrap voor spanning en bikkelharde actie in deze 'John Wick'-prequelserie!
Series / Trailer

De eerste clip! 'The Continental': mislukte heist is de aftrap voor spanning en bikkelharde actie in deze 'John Wick'-prequelserie!

De prequelserie begint stevig en belooft een stevige aftrap in de wereld van 'John Wick'.

De langverwachte miniserie over het hotel voor huurmoordenaars gaat bijna van start. Entertainment Weekly laat alvast wat foto's zien, ook zijn de eerste drie minuten van aflevering 1 te bekijken.

We zien het centrale conflict in de serie. Winstons (Colin Woodell) broer Frankie (Ben Robson) is bezig met een heist en natuurlijk loopt het mis. In de clip hieronder is te zien hoe Frankie's heist verloopt, en de eerste beelden zijn om van te smullen.

Oorlog ontketend


Op de afbeeldingen zien we Frankie met een doos in zijn ene arm die hij zeer waarschijnlijk uit het Continental heeft gestolen. Dit wijst erop dat Frankie een plaatselijke oorlog heeft ontketend. Uit de andere foto's blijkt dat Winston hier bij betrokken raakt aangezien hij verwondingen in zijn gezicht heeft en klaar is om op de vuist te gaan.

Waar en wanneer te zien?


Vanaf 22 september is The Continental te zien op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen