search
'Sex Education' shock: Waarom het geen goed idee is dat Otis en Maeve een stel worden
Series / Nieuws

'Sex Education' shock: Waarom het geen goed idee is dat Otis en Maeve een stel worden

Het is tijd om het will-they-won't-they koppel van Sex Education los te laten.

Het was op het begin van Sex Education de grote vraag: wanneer komen Otis en Maeve bij elkaar? Nu, enkele seizoenen later, is het duidelijk dat de twee hun eigen ding moeten gaan doen.

Sex Education vertelt het verhaal van Otis en Maeve die samen een sekstherapiekliniek openen op hun school. De serie was meteen een groot succes door de genuanceerde kijk op tieners op de middelbare school; de serie is het advies van een grote zus die je altijd al had willen hebben.

Heel erg realistisch


In de eerste drie seizoenen probeerden Otis en Maeve telkens bij elkaar te komen, maar de timing was elke keer fout. Fans hoopten heel lang dat de twee een relatie zouden krijgen, maar het laatste seizoen zorgt voor heel veel moeilijkheden.



Bovendien past het helemaal niet bij de serie als Otis en Maeve een ‘lang en gelukkig’ einde krijgen. Sex Education focust namelijk op de complexiteit van relaties in het echte leven en soms werkt een relatie simpelweg niet. De serie gaat hun relatie (waarschijnlijk) dan ook niet forceren.

Een nieuw einde


Het zou veel meer bij de serie passen als Otis en Maeve in seizoen 4 allebei hun eigen weg in het leven vinden en zo langzaam maar zeker uit elkaar groeien.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer en stream vanaf 21 september Sex Education op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen