search
Intense trailer 'Sex Education' seizoen 4 verraadt emotionele finale
Series / Trailer

Intense trailer 'Sex Education' seizoen 4 verraadt emotionele finale

Het laatste seizoen van 'Sex Education' wordt afgesloten met een grote climax.

Netflix heeft onlangs de officiële trailer vrijgegeven van het vierde seizoen van Sex Education. Met het laatste seizoen wordt de populaire tienerkomedie afgerond, die seksuele voorlichting een broodnodige upgrade gaf op middelbare scholen.

De eerdere seizoenen vormden een groot succes, maar het vierde seizoen heeft voor lange tijd op zich laten wachten. Nu komt hij er eindelijk aan, en belooft af te sluiten met een grote climax.

Synopsis


De synopsis luidt: "Na de sluiting van Moordale Secondary staan Otis en Eric nu voor een nieuwe uitdaging - hun eerste dag op Cavendish Sixth Form College. Cavendish is een cultuurschok voor alle Moordale-studenten - ze dachten dat ze vooruitstrevend waren, maar deze nieuwe school is van een ander niveau."



De synopsis gaat verder: "Er is dagelijks yoga in de gemeenschappelijke tuin, een sterk gevoel voor duurzaamheid en een groep kinderen die populair zijn omdat ze... aardig zijn?!"

Cast en crew


De video belooft een mooie afsluiting op een progressieve en nieuwe school. In het laatste seizoen zien we onder andere Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling en Mimi Keen langskomen.



De serie is ontsprongen uit het brein van schrijfster en bedenker Laurie Nunn. De schrijvers zijn Troy Hunter, Krishna Istha, Selina Lim, Ethan Harvey, Annalisa Dinnella, Bella Heesom en Thara Popoola.

Release


Sex Education seizoen 4 zie je op 21 september bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen