search
Geruchten over verder uitstel langverwachte 'Band of Brothers'-opvolger 'Masters of the Air' zwellen aan
Series / Nieuws

Geruchten over verder uitstel langverwachte 'Band of Brothers'-opvolger 'Masters of the Air' zwellen aan

Wachten, wachten, wachten. 'Masters of the Air' stelt ons geduld behoorlijk op de proef.

Masters of the Air zou in eerste instantie al in de lente van 2023 worden uitgezonden op Apple TV+. De langverwachte opvolger van Band of Brothers en The Pacific, die inmiddels beiden op Netflix te zien zijn, is geproduceerd door Tom Hanks en Steven Spielberg en de verwachtingen zijn huizenhoog gespannen.

De serie gaat over de vliegeniers van een vergelijkbare divisie als 'Easy Company', een zeer belangrijke en oorlog bepalende divisie in het Amerikaanse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog.

2024?


Inmiddels zitten we al op op het randje van de herfst en hebben we nog altijd geen idee wanneer de serie te zien zal zijn. Het enige sprankje hoop was dat vanuit Apple TV+ nog altijd werd aangegeven dat de serie toch echt in 2023 zal debuteren op de streaming dienst.

Op internet gaat inmiddels het gerucht dat de lancering van de serie, mede door de Hollywood-stakingen, nog verder is uitgesteld. Op social media wordt nu gesteld dat 26 januari 2024 de premièredatum zou zijn.

Wachten....


Wij hebben het sterke vermoeden dat we dus nog wel even verder moeten wachten op de serie. Het is dus nog altijd verrassend stil. Geen duidelijke startdatum, en geen officiële trailers. We houden je hier op Serietotaal uiteraard op de hoogte!



Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen