Iedereen kijkt uit naar de 'Band of Brothers'-opvolger 'Masters of the Air', gastrol voor Tom Hanks?

Iedereen wacht op opvolger 'Band Of Brothers'

Tom Hanks had al cameo's in 'Band of Brothers' en 'The Pacific', straks ook in 'Masters of the Air'?

Bas de Kramer, 24 januari 2023 22:23

De langverwachte opvolger van megahitserie Band of Brothers, Masters of the Air zal als het goed is binnen enkele maanden te streamen zijn via Apple TV.

Hanks en Spielberg

Dit is alweer het derde project van de samenwerking tussen Tom Hanks en Steven Spielberg aangaande de Tweede Wereldoorlog. De cast van de nieuwe serie beloofd veel goeds met onder andere Elvis-acteur Austin Butler, Fantastic Beasts-acteur Callum Turner en ook The Batman's Joker, Barry Keoghan.

Mini-series

Nadat ze samen aan Saving Private Ryan hadden gewerkt, besloten Hanks en Spielberg om hun gedeelde interesse in de Tweede Wereldoorlog te gebruiken om daarover meerdere miniseries te maken. Na Band of the Brothers en The Pacific volgt nu dus Masters of the Air.

Cameo Hanks

Tom Hanks maakt geen onderdeel uit van de cast. Niet zo verwonderlijk want Hanks speelde ook niet in de voorlopers Band of Brothers en The Pacific. Hij had echter wel een cameo in beide projecten en stiekem wordt verwacht dat hij traditiegetrouw ook in Masters of the Air een cameo zal hebben.

In Band of Brothers speelde Tom Hanks een cameo als Red Devil op de achtergrond zonder enige tekst. In The Pacific was hij alleen de verteller. Het zou dus niet al te moeilijk moeten zijn om hem ook in Masters of the Air in te passen.
Lees meer over: masters of the air, steven spielberg, band of brothers, tom hanks

Populair nieuws