search
Verrassende Pixar-film grote hit op Disney+!
Films / Nieuws

Verrassende Pixar-film grote hit op Disney+!

Het succesverhaal van deze Pixar-film zet zich voort op Disney+.

Een verrassende Pixar-film heeft het grootste Disney+-debuut van het jaar achter de rug, waardoor het succesverhaal ervan online vrolijk door wordt gezet. We hebben het natuurlijk over Elemental!

Elemental ging sloom van start in de bioscoop. Het is zelfs de Pixar-film met de slechtste openingsweek ooit! Maar in de tijd die volgde heeft de film stilletjes een fanbase opgebouwd.

Elemental in de bioscopen


Inmiddels heeft de animatiefilm namelijk al meer dan 486 miljoen dollar binnengehaald. Hiermee heeft het zelfs Spider-Man: Across the Spider-Verse ingehaald, een film die vanaf dag één lovende kritieken krijgt én de bekendere naam heeft.

Kortom, Elemental moest even op gang komen, maar weet nu van geen ophouden meer.



Elemental op Disney+


Onlangs verscheen Elemental op Disney+, en daar had de film geen trage start. Volgens een persbericht van Disney heeft de film de beste Disney+-première van het jaar achter de rug.

En dat niet alleen, Elemental staat in de top 10 meest bekeken filmpremières van Disney+ als streamingplatform in het geheel. In de eerste vijf dagen werd de film wereldwijd maar liefst 26,4 miljoen keer bekeken.

Check Elemental nu op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen