search
'Percy Jackson and the Olympians' komt met loeistrakke trailer met Lance Reddick als Zeus

'Percy Jackson and the Olympians' komt met loeistrakke trailer met Lance Reddick als Zeus

De eerste trailer van de langverwachte nieuwe verfilming van Rick Riordans boeken belooft veel goeds.

Valeria Milić
De eerste trailer van Percy Jackson and the Olympians ziet er veelbelovend uit. Na de teleurstellende films lijkt de serie, zoals beloofd door de makers, deze keer wel recht te doen aan de boeken.

Percy's (Walker Scobell) cijfers zijn niet goed, hij is dyslectisch en heeft ADHD. Wanneer hij erachter komt dat hij de zoon is van de Griekse god Poseidon komt dit alles echter in een heel nieuw licht te staan.

Anders ingesteld


Percy gaat naar Kamp Halfbloed, waar hij de kinderen van de andere Griekse goden ontmoet. In de boeken legt Annabeth (Leah Sava Jeffries) hem uit dat hij nu eenmaal anders in elkaar steekt. Zijn hersens zijn gewoon ingesteld op de Griekse letters, hij heeft krijgers-instincten en vangt veel op uit zijn omgeving.

De trailer laat ons Lance Reddick zien in zijn laatste rol als oppergod Zeus. Andere goden komen ook voorbij: de slechterik Ares (Adam "The Edge" Copeland), Hades (Jay Duplass) en Hermes' zoon Luke (Charlie Bushnell). Ook Percy's mentor Chiron (Glynn Turman) en het monster Alecto (Megan Mullally) zijn te zien in de trailer. Zowel de personages als de vormgeving zien de elementen uit de boeken terugkeren, wat bij vele fans ongetwijfeld een prima indruk zal achterlaten.

De eerste twee afleveringen van Percy Jackson and the Olympians zijn vanaf 20 december te zien op Disney+.
Aanbevolen artikelen