search
Hayden Christensen over 'Star Wars'-terugkeer in 'Ahsoka'
Series / Nieuws

Hayden Christensen over 'Star Wars'-terugkeer in 'Ahsoka'

Hayden Christensen is blij met zijn terugkeer als Anakin Skywalker in de serie Ahsoka.

Het iconische Star Wars-personage Anakin Skywalker maakte een terugkeer in Ahsoka. Dit is wat acteur Hayden Christensen hiervan vindt.

Hayden Christensen speelde Anakin Skywalker talloze jaren geleden voor het eerst in de controversiële Star Wars-prequels, en sindsdien keerde hij nog enkele keren terug naar de rol. Zoals onlangs in Ahsoka.

Anakin en Ahsoka


Het personage Anakin Skywalker kent iedereen, maar Ahsoka was vooral bekend onder de échte Star Wars-fans die ook alle animatieseries gezien hebben. Vooral in The Clone Wars en Rebels schittert Ahsoka namelijk.

In The Mandalorian maakte Ahsoka haar live-actie debuut, en nu heeft ze haar eigen serie gekregen. Vanwege haar diepe band met Anakin in The Clone Wars was het slechts een kwestie van tijd voordat we de twee weer samen zouden zien in Ahsoka, ondanks dat Anakin natuurlijk allang dood is.



Christensen over Ahsoka


Toen Christensen het telefoontje kreeg met de vraag of hij weer als Anakin wilde verschijnen, twijfelde hij geen seconde. "Iedere keer als ik het Anakin-kostuum aan mag doen, die Jedi-kleding, blaast het me een beetje weg. Ik voel me gewoon erg dankbaar."

De clip toont een kijkje achter de schermen bij de productie van aflevering 5 van Ahsoka, waarin Anakin opduikt. Ahsoka is nu te zien op Disney Plus.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen