search
Deze 'Friends' acties zouden elke echte vriendschap beëindigen
Series / Nieuws

Deze 'Friends' acties zouden elke echte vriendschap beëindigen

De 6 vrienden zien er leuk uit in de serie, maar in het echt zou het wel anders zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ze worden vaak gezien als de beste vriendengroep waar iedereen deel van uit wil maken. Hoewel de 6 Friends op televisie heel erg leuk zijn, zou hun vriendschap het niet volhouden in de realiteit.

Natuurlijk is niet iedereen perfect en doe je soms iets waar je meteen (of pas later) spijt van hebt en je vrienden zijn er dan voor je om je te vergeven. Toch zijn sommige momenten in Friends niet zo makkelijk te vergeven als in de serie.

Monica belachelijk maken


Hoe je het ook wendt of keert; Monica wordt gedurende de hele serie te schande gemaakt over hoe ze er vroeger uit zag. Vrienden moeten elkaar juist steunen en zich niet bezighouden met body shaming.



Rachel verpest het verlovingsfeest van Monica


Als het op liefde en relaties aankomt, was Rachel niet de sterkte. Niet alleen bij haar eigen relaties, maar ook bij die van anderen. Zo steelt ze in ‘The One After the Superbowl’ Monica’s kans om Jean-Claude van Damme uit te vragen.

Ook had ze niet de beste actie tijdens Monica's verlovingsfeest. Rachel voelde zich op dat moment erg eenzaam en kust alleen daarom Ross. Dit zorgt ervoor dat alle aandacht naar Ross en Rachel gaat, in plaats van dat het Monica’s speciale dag is.

Bekijk hieronder de grappigste momenten uit de serie en stream Friends op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen