Eerste recensies 'The Continental: From the World of John Wick': kijken of skippen?

De critici beoordelen de langverwachte prequelserie over het Continental hotel.

Valeria Milić, 21-09-2023 21:53

De kijkers hebben op dit moment nog geen reviews geplaatst, wel laat Rotten Tomatoes op het moment van schrijven 43 recensies zien door critici. The Continental maakt de verwachtingen niet helemaal waar.
De Tomatometer laat 53% zien, wat betekent dat we met een rotte tomaat van doen hebben. Het Wickverse wordt weliswaar verder uitgediept, maar niet diep genoeg. De positieve recensies zijn te spreken over het feit dat de serie niet de geijkte 'John Wick'-formule volgt maar zijn eigen ding doet.

Testen van een concept

The Daily Beast zegt het volgende: "'The Continental' geeft 'John Wick'-fans alles wat ze willen behalve boeiende personages en een wereld die je beter wilt leren kennen". Hoewel je inderdaad meer leert over, onder andere, de High Table, "lukt het niet om de kijker te overtuigen dat dit verhaal überhaupt nodig was," aldus UP International.

De Hollywood Reporter is positief en merkt op dat "het [het] testen van een concept is, en niet zozeer een aparte sage". De afleveringen zijn minder snel vergeleken met de films. Volgens Collider moet je er even inkomen en "er zijn nogal wat afleidingen doordat er ontzettend veel personages zijn", maar desalniettemin "biedt de serie spetterende actie en een goede cast".

Wil je je eigen mening vormen? Dat kan, vanaf 22 september is The Continental te zien op Prime Video.
Lees meer over: John Wick, Continental, Mel Gibson, Colin Woodell, Ayomide Adegun, Albert Hughes

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in