Spannende thriller uit 2009 trekt enorm veel kijkers op Netflix

Filmnieuws - De ruim twee uur durende film met een steengoede cast weet de derde plek te veroveren in de Netflix Top 10. Stream hem nu bij de dienst.

Patricia Koning, 22-09-2023 07:53

State of Play weet goed te scoren bij de diverse sites. Ook op IMDb zien we dat de film een goede 7.1/10 weet te behalen.

Intrigerende thriller

Een recensent van Filmtotaal vertelt over de film, "De diverse personages en verhoudingen worden door de acteurs gelukkig met schijnbaar veel plezier neergezet, en de casting is dan ook optimaal. Russell Crowe is bijvoorbeeld erg geloofwaardig als oude rot in het journalistieke vak en hetzelfde geldt eigenlijk voor Affleck als de gelikte politicus Collins."

Bij Filmtotaal scoort de film 3.5 van de 5 sterren. Bij Rotten Tomatoes scoort de film gemiddeld 79%. "Een slimme en intrigerende thriller met een kwaliteitscast en enkele mooie dramatische momenten.", aldus een van de critici op de site.

Moord en mysterie

We volgen de charmante en onverstoorbare Stephen Collins die als congreslid in de race is voor het presidentschap.


Wanneer zijn assistente en minnares op brute wijze wordt vermoord probeert journalist Cal McAffrey het mysterie te ontrafelen. Het ene na het andere obstakel komt tijdens het onderzoek bovendrijven.

Regie en cast

De film is geregisseerd door Kevin Macdonald, ook wel bekend van eerdere films als The Last King of Scotland, Whitney en The Mauritanian.De sterrencast voor de film bestaat uit Russell Crowe, Rachel McAdams, Ben Affleck, Helen Mirren, Robin Wright, Jason Bateman, Jeff Daniels en Harry Lennis.

Netflix

Als je in bent voor een avond met een topper van een thriller, kijk dan zeker State of Play bij Netflix.

Lees meer over: Netflix, State of Play, Kevin Macdonald, Russell Crowe, Rachel McAdams, Ben Affleck, Helen Mirren, Robin Wright, Jason Bateman, Jeff Daniels, Harry Lennis

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in