search
Deze gave scifi-serie werd veel te vroeg door Netflix gecanceld
Series / Nieuws

Deze gave scifi-serie werd veel te vroeg door Netflix gecanceld

Netflix had meer vertrouwen moeten hebben in deze geweldige serie.

Netlfix heeft er wel een handje van om populaire series plotseling te cancelen. Het is een trend van de laatste tijd, maar helaas voor fans is dit al vele malen vaker gebeurd. Zo ook met deze gave scifi-serie.

Fans maken tegenwoordig ook veel vaker petities om hun favoriete series een nieuw leven te geven. Af en toe lukt dit, maar meestal niet. Deze scifi-serie had nog veel meer seizoenen moeten krijgen, maar helaas is dat niet gelukt.

Sense8


Sense8 vertelt het verhaal van acht mensen die erachter komen dat ze door een psychische connectie met elkaar verboden zijn. In het eerste seizoen probeert de groep erachter te komen waarom en hoe ze met elkaar verbonden zijn.

Seizoen 1 en 2 hebben heel veel positieve reacties gekregen over het acteerwerk, de cinematografie en de muziek. Bovendien werd de serie geprezen door de manier waarop LGTBQ+-thema’s werden besproken.

Toch geen derde seizoen


De serie was goed op weg voor een derde seizoen, maar werd uiteindelijk geannuleerd vanwege een cliffhanger. Deze werd pas een jaar later opgelost, waarna de finale van 2,5 uur pas veel later te zien was.

Bekijk hieronder de trailer en stream Sense8 op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen