Waarom cancelde Netflix deze gave mysteryserie: juist ijzersterk ontvangen

Fans werden achtergelaten met een grote cliffhanger toen Netflix plotseling deze serie cancelde.

Adrienne Koolen, 22-09-2023 13:38

Het is tegenwoordig niet slim om heel erg gehecht te raken aan een goede serie, want er is een grote kans dat deze plotseling wordt geannuleerd. Het ergste van alles is dat een serie extreem succesvol kan zijn en een maand later ineens het slechte nieuws krijgt.
Deze serie had nog heel veel potentie, maar werd veel te snel gecanceld tot het verdriet van alle fans. Geen enkele petitie of hashtag op sociale media kon de serie nog redden.

The Society

Deze serie is perfect voor iedereen die van dystopische verhalen zoals The Hunger Games houdt. The Society is ongetwijfeld één van de beste series op Netflix over dit onderwerp.

Gebaseerd op de boekenreeks Gone van Michael Grant, treft een groep tieners hun stad helemaal verlaten aan. Hun ouders zijn weg, alle kinderen en zelfs alle dieren.

Meteen gecanceld

Hoewel de serie heel erg populair was, werd deze na seizoen 1 al meteen gecanceld. Dit liet fans achter met een grote cliffhanger, waar nooit antwoord op is gegeven.

Bekijk hieronder de trailer en stream The Society op Netflix.

Lees meer over: The Society, Netflix, Kathryn Newton, Natasha Liu Bordizzo, Rachel Keller, Kristine Froseth, Alex MacNicoll, Toby Wallace, Gideon Adlon, Jacques Colimon

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in